بازاریابی مبتنی بر ارزش
دومین جزء مدل کسبوکار، ارزشهای پیشنهادی هست. هر سازمانی، هر کسبوکاری، دوست دارد ارزش ویژه ای ایجاد کند و در اختیار مشتریانش قرار دهد. این ارزش باید تفاوت و تمایزی را بین محصولاتی که ارائه میکنیم با محصولات و خدماتی که رقبای ما ارائه میکنند ایجاد کند. این ارزشهای پیشنهادی ممکن است براساس آمیختههای بازاریابی باشد. ممکن است محصول متفاوتتری یا قیمت متفاوتتری یا کانالهای توزیع متفاوتتری یا مدلهای ترفیع و تبلیغات متفاوتتری را داشته باشیم.
اگر بخواهیم ارزشها را بسط دهیم، میتوانیم روی افراد، روی فرایندها، روی شواهد فیزیکی و روی عملیات مالی و غیرمالی هم این نوع ارزشهای پیشنهادی را پیاده سازی کنیم و به مشتریانمان ارائه کنیم. یادمان باشد که بازاریابی در نسل جدید، بازاریابی به مفهوم فروختن تفاوت هاست. ما باید از نقطه برابری با رقبایمان خارج شویم، بالاتر برویم و نقطه تمایزی را بتوانیم ایجاد کنیم.
توانمندسازی فردی و کسب وکار نتیجه مستقیم دریافت آموزش ها، مشاوره ها و همراهی های من به عنوان مربی و کوچ است. افراد با دریافت آموزش های من به شناخت کامل تری از علائق، مهارت ها، استعدادها و شخصیت خود و فرصت ها، تهدیدات و نقاط قوت و ضعف سازمان خود دست می یابند و می توانند با توانائی بهتر و مؤثرتر، مدل کسب و کار شخصی خود را طراحی و یا باز آفرینی نمایند.
آنها و همچنین مدیران سازمان ها می توانند همین توانائی و مهارت را در محیط کسب و کار خود بکارگرفته و با بررسی دقیق و عالمانه مؤلفه های کسب و کار خود، مدل خلاقانه ای را طراحی نموده و با بهره گیری از فرصت های ایجاد شده ناشی از تغییرات محیط کسب و کار، به درآمد و سود بیشتری، همراه با رضایت و آرامش درونی خودشان و رضایت و خشنودی مشتریان و تمامی ذی نفعان شان دست یابند.
امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.